dimecres, 5 de febrer del 2014

Excursió al Montseny

Avui 2-2-14 hem anat d'excursió al Montseny, per tal d'intentar que Júlia veies la neu que hi ha, producte de les nevades d'aquesta setmana.
En arribar una mica més a dalt de La Costa, la carretera estava tallada pels forestals. Quina fotuda de pota!! ja que per tal de pujar al Turó de l'Home des d'aquesta posició, amb una nena de encara no dos anys i sense cadira de transport, és missió impossible.
Optem per caminar una mica per un GR de la zona i gaudir de les petites clapes de neu (o millor dit glaç granulat) que hi ha. Júlia ha plorat una mica quan tenia les mans glaçades... clar! si no vol posar-se els guants...je je je.





Ja de baixada fem la paradeta a l'Hostal La Costa, on gaudim d'un bon dinar (encara que una mica car). Plat estrella del dia el Civet de Senglar que el fan molt bo!!

 



Una vegada dinats i Júlia feta pols per la caminada optem per tornar a caseta i així aprofitem que la petita dorm al cotxe.
Un dia en família perfecte! Per cert, he aprofitat per fer una incursió al bosc (de 20 minuts) i he vist un bolet de tronc i dos peus de perdiu, estrany per aquestes dates.




Apa, salut!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada